Tractari Auto

In cazul nefericit al unui eveniment rutier care duce la imposibilitarea deplasarii autovehicolului dvs. de a se deplasa pe roti, va oferim posibilitatea de a transport  masina cu un camion specializat autoplatforma la destinatia dorita.
Putem oferi deasemenea servicii de remorcare in cazul in care detineti o rulota, remorca, utilaj, barca, etc. Daca doriti sa va usurati munca atunci cand e vorba de masini defecte si nu numai, tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.
Incarcarea si descarcarea autovehiculului avariat  in conditii de siguranta
Dispunem de rapiditate in transport putand transporta 2 autovehicule simultan cu platforma separate.
Pentru tractari auto, clientul ia legatura cu un angajat specializat in relatii cu publicul. la dispeceratul societatii acesta solicita clientului informatii legate de persoana de contact, datele masinii si o prediagnosticare a incidentului, apoi prezinta clientului regulile firmei in legatura cu transportul respectiv. Masina este ridicata de catre soferul firmei care intocmeste procesul verbal de predare primire si transportata la locul indicat de client.
Serviciile de tractare sunt oferite non-stop in intreaga tara.
Interventiile sunt realizate in cel mai scurt timp posibil in toate zonele.
Ne ocupam de transportul autoturismelor vechi la REMAT si obtinerea bonului de casare!      Incheiam contracte de prestari servicii tractari auto pe platforma auto cu parcuri auto, case de asigurari, firme, service-uri, etc din Cluj Napoca la preturi avantajoase