Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CMR

Categories: Informatii UtilePublished On: mai 9, 2024

Aigurare CMR. Siguranta si incredere pentru masina ta.

Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea CMR

Ce reprezinta Asigurarea CMR?

Asigurarea CMR standard acoperă pierderea totală sau parțială, avariile și întârzierile, oferind posibilitatea extinderii pentru riscuri suplimentare, cum ar fi furtul sau daunele bunurilor clientilor.

Siguranța masinilor transportate este o prioritate pentru noi, iar Asigurarea CMR  reprezintă o componentă crucială a serviciilor noastre de transport auto pe platformă. Cu o vastă experiență în domeniul transportului auto, înțelegem importanța protejării bunurilor clienților noștri pe întreaga durată a transportului.

Asigurarea CMR este un instrument legal care acoperă daunele produse autoturismelor  în timpul procesului de transport. Aceasta oferă o protecție esențială împotriva pierderilor sau avarierilor care ar putea apărea din diverse motive, inclusiv accidente rutiere, furturi sau alte evenimente neprevăzute.

Cu Asigurarea CMR, clienții noștri pot avea liniștea că bunurile lor sunt protejate în timpul călătoriei lor.

Beneficiile Asigurării CMR sunt numeroase.

În primul rând, clienții noștri pot avea încredere că bunurile lor sunt acoperite în conformitate cu standardele internaționale, ceea ce le oferă o siguranță sporită în privința transportului autoturismului lor.

În caz de daune sau pierderi, aceștia pot fi compensați în mod corespunzător conform termenilor și condițiilor convenției.

În plus, având o asigurare CMR încheiată, clienții noștri se pot concentra pe afacerile lor fără să-și facă griji cu privire la riscurile asociate transportului bunurilor lor. Asigurarea CMR este o măsură preventivă și proactivă care contribuie la protecția și securitatea activităților comerciale.

Echipa noastră este disponibilă să ofere clienților toată asistența necesară în ceea ce privește înțelegerea și gestionarea procesului de asigurare CMR.

Ne angajăm să asigurăm că fiecare transport al autoturismelor este efectuat cu cea mai mare atenție și profesionalism pentru a minimiza riscurile și pentru a oferi o experiență de transport sigură și fiabilă.

Suntem mereu pregătiți pentru o nouă călătorie!

De ce să alegi serviciile noastre de transport auto pe platformă în Europa? Iată 3 motive:

1. Eficiență și Devotament

Angajamentul Nostru Față de Clienți

Ne concentrăm pe fiecare detaliu, asigurându-ne că fiecare kilometru parcurs este în avantajul și în favoarea clientilor nostri, garantând o experiență de transport auto excelentă. Echipa noastră este dedicată să asigure transportul în siguranță și în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

2. Protecție și Siguranță

Asigurare CMR

Dispunem de o asigurare CMR în valoare de 1.200.000 de euro, astfel încât poți să stai liniștit în ceea ce privește transportul mașinii tale. Toate demersurile și procedurile se efectuează în condiții de maximă siguranță, iar mașina ta ajunge la destinația dorită în condiții impecabile.

De asemenea, experiența pe care o avem în domeniu și recenziile clienților noștri sunt o dovadă clară că echipa noastră este pregătită să transporte orice tip de autovehicul fără nicio dauna.

3. Flexibilitate și acoperire extinsă

Nu Contează Distanța

Indiferent de distanța pe care o acoperim, fiecare cursă este tratată cu aceeași atenție și profesionalism, astfel reusim sa oferim servicii de transport auto de încredere pe plan internațional. GGermania, Belgia, Suedia, Damenarca, Italia sau Spania? Suntem gata pentru o nouă provocare! Pentru noi nu contează distanța pe care trebuie să o parcurgem pentru ca tu să îți îndeplinești visul.