Transport Renault Kadjar Bordeaux – Bucuresti

Categories: Transport Auto FrantaPublished On: iunie 20, 2024

Transport Renault Kadjar Bordeaux - Bucuresti

Transport Renault Kadjar Bordeaux – Bucuresti

Transport Renault Kadjar Bordeaux - Bucuresti: un transport efectuat cu succes, un client multumit, o alegere inspirată.

Descoperă Traseul Mașinii lui Cristian din Bordeaux, Franta  la Bucuresti

Recent, am avut plăcerea de a aduce o mașină din Franța in Bucursti pentru Cristian. Experiența a fost una deosebit de pozitivă din mai multe puncte de vedere.

În primul rând, colaborarea  a fost excelentă încă de la început. A fost foarte clar în cerințele sale, ceea ce ne-a permis să ne organizăm eficient și să planificăm toate detaliile transportului fără probleme. Comunicarea constantă și deschisă a facilitat gestionarea oricăror potențiale obstacole, asigurându-ne că toate etapele procesului s-au desfășurat conform planului.

Pe parcursul transportului, am avut grijă să-l informăm în mod regulat pe Cristian despre progresul livrării.

Ajunsă în București, mașina a fost predată în perfectă stare, iar clientul nostru a fost extrem de mulțumit de serviciile noastre. A remarcat profesionalismul echipei noastre și atenția la detalii, aspecte care au contribuit semnificativ la satisfacția sa generală. Faptul că totul s-a desfășurat fără niciun fel de complicații a întărit încrederea lui Cristian în serviciile noastre și ne-a consolidat reputația pentru calitate și fiabilitate.

În concluzie, colaborarea noastra a fost o experiență foarte pozitivă, iar satisfacția sa ne încurajează să menținem și să îmbunătățim constant standardele noastre de excelență în servicii.

Suntem bucuroși că am reușit să-i oferim o experiență plăcută și de succes și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm și în viitor.

Recenzie client

Transport Renault Kadjar Bordeaux – Bucuresti

Face ceea ce spune că face. Și face bine și repede. Calitate maximă a serviciilor. Acord review de 5* fără nicio ezitare. Ovidiu este emblema și motorul firmei pe care o reprezinta: politicos și parolist. Ceea ce am stabilit cu el s-a respectat 100%.

Concret, eu am avut de adus 2 Kadjar din Franța. Am primit foto imediat după încărcare, cât și pe parcurs. La intrarea în Bucuresti, mașinile au fost transferate pe platforme individuale și au fost livrate exact la locația indicată de mine.

Cu siguranță data viitoare când voi avea o altă mașină de adus voi apela tot la serviciile lui Ovidiu.

Cristian Ambrozi

Suntem mereu pregătiți pentru o nouă călătorie!

De ce să alegi serviciile noastre de transport auto pe platformă în Europa? Iată 3 motive:

1. Eficiență și Devotament

Angajamentul Nostru Față de Clienți

Ne concentrăm pe fiecare detaliu, asigurându-ne că fiecare kilometru parcurs este în avantajul și în favoarea clientilor nostri, garantând o experiență de transport auto excelentă. Echipa noastră este dedicată să asigure transportul în siguranță și în conformitate cu cele mai înalte standarde de calitate.

2. Protecție și Siguranță

Asigurare CMR

Dispunem de o asigurare CMR în valoare de 1.200.000 de euro, astfel încât poți să stai liniștit în ceea ce privește transportul mașinii tale. Toate demersurile și procedurile se efectuează în condiții de maximă siguranță, iar mașina ta ajunge la destinația dorită în condiții impecabile.

De asemenea, experiența pe care o avem în domeniu și recenziile clienților noștri sunt o dovadă clară că echipa noastră este pregătită să transporte orice tip de autovehicul fără nicio dauna.

3. Flexibilitate și acoperire extinsă

Nu Contează Distanța

Indiferent de distanța pe care o acoperim, fiecare cursă este tratată cu aceeași atenție și profesionalism, astfel reusim sa oferim servicii de transport auto de încredere pe plan internațional. GGermania, Belgia, Suedia, Damenarca, Italia sau Spania? Suntem gata pentru o nouă provocare! Pentru noi nu contează distanța pe care trebuie să o parcurgem pentru ca tu să îți îndeplinești visul.